print.php?par_id=178&link_id=1144

Fakta

DU KAN STEMME HER

Vær med når spændingen udløses

Branchens bedste kåres lørdag den 18. august på New Nordic Night messefesten, der afholdes på Radisson Blu Scandinavia Hotel i København.

Du kan sikre dig en plads til årets branchefest ved at sende en mail til dorte@nord-fair.dk eller ringe på telefon 4589 1277.

Læs mere om festen og messen på newnordicshow.dk

Branchens bedste

Fem prestigefyldte priser. Hædres den, der hædres bør - branchens bedste skal kåres igen. Se, hvem der er nomineret og motivationen nendefor.
Du kan stemme på dine favoritter her

Sponsor: EM Interieur

De nominerede er:

Jan Ehlers, Hillerød

Jan Ehlers nomineres til Årets Butik 2018, for at have en top moderne butik, som løbende er blevet renoveret med en konstant forbedring af kundens oplevelser.  Den flotte butik med fem søde, erfarne og meget servicemindede ansatte lever alle op til firmaets værdier om at lægge vægt på kvalitet og god personlig service. Det er en helt enkel opskrift på at drive en forretning, der er specialiseret i at sælge ure og smykker.

Klarlund, København

Stig Andersen, direktør hos Klarlund, har gennem de seneste år formået at nytænke butikkerne med fokus på kundeoplevelsen. Det er lykkedes at tiltrække såvel de danske som de internationale kunder i to nye butiksindretninger. Klarlund har effektivt formået at få pressens bevågenhed ved udstillinger på Børsen i København, hvor især ure af høj kvalitet og sjældenhed har været tilgængelig for alle på de udsolgte arrangementer.

Sct. Nicolai Ure, Vejle

Indehaver og urmager Nicolej Høstmark brænder for branchen og urmagerfaget. Han er den første i Danmark, der har taget springet til at blive ELITE urmager og har altid fokus på udvikling af sin butik. Nicolej Høstmark er serviceminded og professionel og møder altid sine kunder med et smil og stor imødekommenhed.

Prisen som årets butik til en forretning, der på særlig vis har skabt opmærksomhed på smykker og ure i nærmiljøet: Det kan være gennem trafikskabende vinduer, exceptionel kundeservice, gode kunde-events eller en butik som på anden måde har gjort en forskel i detailleddet.

 

Sponsor: Guldsmedefagets Fællesråd

De nominerede er:

Bestyrer Sandra Olsen fra Guldsmed Gram

Sandra Olsen er den moderne leder og en fremragende inspirator for hendes medarbejdere både hvad angår personlig udvikling, udvikling i viden omkring smykker og udvikling som sælgere.

Sandra Olsen brænder 110 % for vores branche, også selvom det er aften eller weekend og følger meget med i mode og trends, hvilket gør hende til en god samarbejdspartner for vores leverandører. Sidst men ikke mindst så er hendes altid positive og gode humør smittende på hendes omgivelser – det være sig kunder, medarbejdere og leverandører.

Tine Rudbæk Olsen, Guldsmed Surel

Tine Rudbæk Olsen er en fantastisk medarbejder, der med fast hånd holder i tøjlerne med kærlig respekt for de idealer firmaet, står for. Det, der gør Tine Rudbæk Olsen unik, er, at hun formår at navigere i to vidt forskellige ledelsesformer med to, sommetider tre chefer samtidigt og alligevel beholde sit ”drive”. Tine Rudbæk Olsen gør sig tanker om forbedringer, konstruktive tiltag og effektivisering hele tiden med god service til kunderne, medarbejdertilfredshed og indtjening for øje. 

TEAM Aktiv Guld, Vallensbæk

The Dream Team, nemlig Team Aktiv Guld, hvor alles begejstring for faget skaber glæden til at yde den bedste service overfor alle, som henvender sig hos Aktiv Guld, men også til virkelig at arbejde sammen som et team i alle situationer. Den passion og dedikation gør, at medarbejderne altid søger at finde den optimale løsning for hver enkelt opgave. Både individuelt og som team er indstillingen at gå den ekstra mil for hinanden og for kunden.

Årets medarbejder
Prisen som ”Årets medarbejder” tildeles en medarbejder, der har ydet en ekstraordinær indsats i den virksomhed, han/hun er ansat i. Denne indsats har eller har haft en betydelig indvirkning på virksomhedens resultat og/eller performance og kan give inspiration til andre kolleger og virksomheder.

 

Sponsor: HDI Forsikring

De nominerede er:

Nordahl Andersen, Horsens

Nordahl Andersen nomineres som årets leverandør, da de med deres mange forskellige brands rammer en bred kundekreds i branchen, hvilket kræver, at man som leverandør har fingeren på pulsen og ved, hvad rører sig hos kunderne. Herudover yder personalet en fortræffelig service.

Scrouples, Viby

Scrouples er nomineret til prisen årets leverandør 2018. De har et bredt sortiment til flere målgrupper og er meget fleksible og hjælpsomme. Scrouples er løsningsorienteret og betragter deres forhandlere som deres vigtigste DNA. Denne loyalitet ses også i medarbejderstaben, som har mange års anciennitet.

Henrik Solskov, Risskov

Henrik Solskov har været i branchen siden han var 13 år og har siden 2003 haft sin egen produktionsvirksomhed med fokus på forlovelsesringe - en af de få virksomheder med produktionen i Danmark. Virksomheden er omstillingsparat, og Henrik Solskov fremtidssikrer sin lille virksomhed ved at investere i nye produktionsmetoder, som kan fastholde den gode kvalitet og service. Mange elever fra Handelsfagskolen har desuden glæde af besøg i Henrik Solskovs virksomhed i forbindelse med uddannelsen.

Årets leverandør
Prisen gives til en leverandør, der i det daglige samarbejde udviser god kundeservice, stor fleksibilitet og yder en brillant support til branchens butikker. Prisen er en anerkendelse af en leverandør, der har gjort det ekstraordinært godt.

 

Sponsor: Guld- og Sølvvarefabrikantforeningen

De nominerede er:

Guldsmed Erik Aulkær Andersen, København

Erik Aulkær Andersen brænder for branchen og står altid klar med en hjælpende hånd eller gode råd, når der er brug for det. Ud over at være aktiv i foreningsarbejdet, sidder han også i Diamantkomiteen, hvor han har ydet en stor indsats. Erik Aulkær Andersen er desuden mentor for unge guldsmede og for små penge udlejer han guldsmedepladser i sit værksted til nye talenter, som samtidigt høster stor glæde af Erik Aulkær Andersens erfaring.

Direktør Thomas C. Thulstrup, Koldinghus

Thomas C. Thulstrup har siden 2013 med sin omfattende og brede faglige viden indenfor design og kunsthåndværk forstået at udnytte rammerne i Koldinghus til nationale og internationale udstillinger – og det med smykker og juveler i fokus. Det er dog især begejstringen for sølv, som er blevet videreudviklet gennem årerne, så Koldinghus i dag kan betragtes som hele Danmarks Sølvmuseum.

Urmager og indehaver Bjarne Vejsnæs, Jacob Nielsen & Søn, Sønderborg

Bjarne Vejsnæs har som ny formand for Urmagers Arbejdsgiverforening utrætteligt arbejdet for at sætte urmagerfaget på Danmarkskortet og har blandt andet været med til at starte det årlige Urmagertræf. Her mødes kolleger og drøfter udfordringer og muligheder i faget. Alene sidste år mødtes over 100 urmagere og butiksindehavere til træffet. Også det nye kvalitetsstempel ELITE urmager har Bjarne Vejsnæs lagt en stor arbejdsindsats i at udvikle.

Årets Ildsjæl
Prisen gives til en person som qua sine personlige egenskaber og engagement brænder for branchen og som gør en forskel. Det kan fx være ved den ekstraordinære indsats i dagligdagen, sit smittende humør, sin ihærdige arbejdsindsats eller sin utrættelige optimisme og loyalitet for branchen.

 

Sponsor: Nord-fair

De nominerede er:

Bering

Bering nomineres for deres flotte minimalistiske stil, rene linjer og hårdførhed i form af lækkert safirglas. Det, at Bering konsekvent nu har safirglas på alle deres modeller, er et stort salgsargument, som kunderne og forhandlere sætter stor pris på. Der kommer flotte billeder i en lind strøm til Facebook og Instagram, hvilket de yngre kunder er særligt glade for. Berings varer rammer i det hele taget både unge og gamle, og som en lille, men vigtig ting, har Bering tænkt ud af boksen mht. gaveindpakningen. Det viser, at Bering tænker 360 grader.

Ro Copenhagen

Ro Copenhagen nomineres som årets nordiske brand, fordi de med en kæmpe engageret indsats har formået at slå deres navn godt fast i branchen på trods af deres korte levetid. Deres smykker er håndværksmæssigt i god kvalitet, og de er seriøse og målrettede i deres salgsarbejde, hvilket giver sig udtryk i stadig flere forhandlere.

Kleopatra fra Scrouples

Kleopatra er blandt de bedst sælgende ombytningsserier i Danmark. Kleopatra ombytningsserien blev præsenteret på den første messe i Bella Center i 2002 og har siden da været fast del af sortimentet i mange guldsmedeforretninger. Siden er serien blevet udvidet med hjertevedhæng og ørebøjler – senest blev Kleopatra familien udvidet med søsterserien Kleopatra Queen, dette skete sidste år på messen i Bella Center.

Årets nordiske brand
Prisen i kategorien ”Årets nordiske brand” gives til et nordisk ur- og smykkebrand, der viser et godt håndværk, en kontinuerlig kvalitet, et tydeligt design-dna og et genkendeligt univers, og som udviser en bredde i kollektionen. Brandet skal desuden være repræsenteret i de nordiske lande.

 

 

 

Og vinderne 2017 er... 

Baggrund: Igen i år uddelte guldsmedebranchen priser til branchens bedste.  I hver af de fem kategorier (Årets butik, Årets ildsjæl, Årets leverandør, Årets medarbejder, Årets nordiske brand ) havde juryen blandt de indsendte forslag fundet tre kandidater.
Frem til den 23. kunne man stemme på sine favoriter blandt de nominerede, og lørdag den 26. august blev vinderne offentliggjort af Michael Carøe ved festmiddagen "New Nordic Night" på Hotel Radisson Blu Scandinavia.Vinderne i de fem katagorier er:

Årets butik - Christinas Guld & Sølv, Holbæk

Årets leverandør - Aagaard/Kranz & Ziegler A/S

Årets medarbejder - Winnie Kaxe Kold, Nordahl Andersen

Årets ildsjæl - Lone Christensen, Aktiv Guld

Årest nordiske brand - Ole Lynggaard Copenhagen

Årets Butik 
Prisen gives til en butik, der på særlig vis har skabt opmærksomhed på smykker og ure i nærmiljøet: Det kan være gennem trafikskabende vinduer, exceptionel kundeservice, gode kunde-events eller en butik som på anden måde har gjort en forskel i detailleddet.

Sponsor: EM Interieur

I denne kategori kan du stemme på:

Christinas Guld & Sølv, Holbæk

Vibholm guld og sølv

Guldsmed Norup, Viborg

 

Årets leverandør
Prisen gives til en leverandør, der i det daglige samarbejde udviser god kundeservice, stor fleksibilitet og yder en brillant support til branchens butikker. Prisen er en anerkendelse af en leverandør, der har gjort det ekstraordinært godt.

Sponsor: HDI Forsikring

I denne kategori kan du stemme på:

Torben Skov Pearls

WE:DI:RI (tidl. Watch-Matters) ved Jonas Finnemann og Oliver Rye

Aagaard/Kranz & Ziegler A/S

 

Årets medarbejder
Prisen som ”Årets medarbejder” tildeles en medarbejder, der har ydet en ekstraordinær indsats i den virksomhed, han/hun er ansat i. Denne indsats har eller har haft en betydelig indvirkning på virksomhedens resultat og/eller performance og kan give inspiration til andre kolleger og virksomheder.

Sponsor: Guldsmedefagets Fællesråd

I denne kategori kan du stemme på:

Mette hyldig Nielsen, Marry & Me, København Ø

Winnie Kaxe Kold, Nordahl Andersen

Hanne Eskildsen, Mads Ziegler A/S

 

Årets ildsjæl
Prisen gives til en person som qua sine personlige egenskaber og engagement brænder for branchen og som gør en forskel. Det kan fx være ved den ekstraordinære indsats i dagligdagen, sit smittende humør, sin ihærdige arbejdsindsats eller sin utrættelige optimisme og loyalitet for branchen.

Sponsor: Guld- og Sølvvarefabrikantforeningen

I denne kategori kan du stemme på:

Marianne Mølgaard, Marianne Mølgaard ApS

Henrik Westerlund, Design Ure Smykker

Lone Christensen, Aktiv Guld

 

Årets nordiske brand
Prisen i kategorien ”Årets nordiske brand” gives til et nordisk ur- og smykkebrand, der viser et godt håndværk, en kontinuerlig kvalitet, et tydeligt design-dna og et genkendeligt univers, og som udviser en bredde i kollektionen. Brandet skal desuden være repræsenteret i de nordiske lande.

Sponsor: Nord-Fair

I denne kategori kan du stemme på:

Ole Lynggaard Copenhagen

By Birdie

Joanli Nor