print.php?par_id=184&link_id=951

Fakta

Kontakt:
Guldsmedebranchens sekretariat
Tlf +45 4583 5211
email: info@guldsmed.dk

Urguide

Danske Guldsmede og Urmagere har i samarbejde med forfatterne Lars Bugge og Kristian Haagen udgivet en bog om ure. 

Bogen er en praktisk og lettilgængelig guide på ca. 100 sider, der omhandler alt, hvad man bør vide om ure. Fra automatiske- og quartz-ure til vandtæthed, materialer, funktioner, størrelse, glastyper, stil, begreber, opbevaring, vedligeholdelse, allergi, urhistorie og meget mere. Gennem tekst, billeder, interviews, anekdoter og historier vil guiden inspirere læserne til at købe flere ure, uden dog at favorisere nogle mærker frem for andre. 

Urguiden er en oplagt mulighed for at skabe plussalg, men bogen kan også bruges til at skabe bedre kunderelationer. Udleveres bogen til kunden, er det en billig måde at give kunden en ekstra oplevelse og dermed skabe en varig relation mellem kunden og forretningen.

De urgrossister, der har bakket op om bogen, har fået mulighed for at sætte fokus på deres ure gennem bogens mange illustrationer. Der er ingen reklamer i urguiden, men bogen er fyldt med flotte fotos af ure.

De to forfattere, Lars Bugge og Kristian Haagen, har begge en passion for ure. Kristian Haagen er forfatteren bag bogen The Best of Schweiziske ure  og et utal af artikler om ure. Den anden halvdel af forfatter-duoen, Lars Bugge, har haft flere bøger på bestseller-listerne. Det var Lars Bugge, som fik ideen til urguiden og hurtigt involverede Kristian Haagen i projektet.