print.php?par_id=56&amp%3Bamp%3Blink_id=974&amp%3Blink_id=969&link_id=974

Fakta

Kontakt:
Guldsmedebranchens sekretariat
Tlf +45 4583 5211
email: info@guldsmed.dk

Elevuddannelser

Branchen har tradition for at tage sin del af ansvaret for at uddanne fremtidens vigtigste ressource: Dygtige medarbejdere. 

Danske Guldsmede og Urmagere arbejder hele tiden på at skabe nye uddannelsesmuligheder, der kan imødekomme forretningernes ønsker og behov for dyb faglig viden og stor fleksibilitet.

Salgsassistent med profil i guld, sølv og ure
På elevområdet har DGU samlet relevant information om uddannelsen til salgsassistent med profil i guld, sølv og ure i en elevmappe  Elevmappen indeholder konkret information og skemaer, som skal benyttes af arbejdsgiveren ved ansættelsen af elever, herunder branchens uddannelsesplan, der er et vigtigt redskab og bruges under hele elevens uddannelsesforløb. Uddannelsesplanen hjælper med at holde styr på og overblik over, hvordan det går med alle oplæringsområder og skoleophold.

Elevmappen koster 275 kroner ekskl. moms og kan bestilles i sekretariatet.

Læs mere om uddannelsen som salgsassistent med profil her

Lærlingeuddannelsen - urmager
I tæt samarbejde med UA og ZBC Ringsted/Urmagerskolen arbejder DGU for en større fleksibilitet i uddannelsen til urmager.

Lærlingeuddannelsen - ædelsmed
I tæt samarbejde med de tekniske skoler og Industriens Uddannelser arbejder vi i branchen for en større fleksibilitet i de håndværksmæssige uddannelser til ædelsmed, fatter, støber og butiksguldsmed.