print.php?par_id=125&link_id=1017

Fakta

Sådan bliver du medlem:

Send en mail til Jens R. Møller på jrm@guldsmed.dk eller ring på telefon 4583 5211 og aftal tid til et uforpligtende møde.

Bliv medlem af Leverandørforeningen

Et medlemskab af Guldsmedebranchens Leverandørforening giver din virksomhed direkte adgang til en lang række værdiskabende aktiviteter. Foreningens overordnede formål er at servicere, udvikle og etablere de bedst tænkelige rammer for medlemsvirksomhederne. Vi har et stærkt forretningsorienteret fokus og prioriterer aktiviteter, der understøtter medlemsvirksomhedernes salg.

Vi er til for dig
Vi bistår din virksomhed i alle problemer af erhvervsmæssig karakter og varetager desuden alle de aktiviteter, der beskytter guldsmedebranchen både nationalt og internationalt. Vores ydelser henvender sig til alle leverandører, der arbejder professionelt i guldsmedebranchen, og mere end 90 % af den danske leverandørbranche er allerede medlem.

Mød os helt uforpligtende
Vi inviterer gerne til et uforpligtende møde, hvor direktør Jens R. Møller giver et kontant og konkret billede af, hvad du bliver en del af.

Sådan bliver du medlem
Som medlem er med til at udvikle, præge og varetage guldsmedebranchens interesser - og dermed dine egne.

Send en mail til Jens R. Møller på jrm@guldsmed.dk eller ring på telefon 4583 5211 og aftal tid til et uforpligtende møde.

Se dine medlemsfordele