print.php?s_keyword=brand+new&par_id=139&link_gruppe=4&link_id=1008

Fakta

NYT, NYT, NYT
I år tilbydes deltagere i Brand New Nordic at få ”afprøvet” deres forretningsplan. Sammen med Jørgen S. Lauritsen fra OPTIMAX tilbyder Leverandørforeningen et kort og intenst forløb op mod messen, hvor der vil blive stillet skarpt på din forretningsplan, så du er helt parat til messen i august!

Kontakt:
Direktør Jens R. Møller

Tlf +45 4583 5211
email: jrm@guldsmed.dk

BRAND NEW NORDIC

Guldsmedebranchens Leverandørforening og New Nordic Jewellery & Watch Show inviterer nye up-coming designere til deltagelse i årets BRAND NEW NORDIC på New Nordic i Bella Centret fra den 25. til 27. august 2017.

Som deltager på Brand New Nordic får du mulighed for:

  • at præsentere dine designs for et professionelt publikum
  • at måle dit niveau i forhold til andre nye designere
  • tre dage til at skabe kontakt til forhandlere og indkøbere fra den skandinaviske ur- og smykkebranche

Brand New har i en længere årrække sendt nye designere godt på vej, og støttet nye talenter på deres vej ind i smykkeverdenen. Som noget nyt vil vi nu åbne mulighed for, at du kan deltage i Brand New Nordic i op til tre år.

Deltagelse – hvordan?
For at deltage i Brand New Nordic skal du sende en kort ansøgning på mail til Guldsmedebranchens Leverandørforening att.: direktør Jens R. Møller på jrm@guldsmed.dk hvori du kort præsenterer dig selv og din baggrund og vedhæfter nogle fotos af dine produkter.

For at komme i betragtning til deltagelse er den en betingelse, at din virksomhed er registreret med et CVR-nummer, og at dette er sket efter 1. januar 2014. Du må gerne have deltaget i Brand New tidligere.

De udvalgte deltagere i Brand New Nordic får adgang til et mindre område på ca. fire kvadratmeter, hvor de kan disponere over en montre, et bord og en stol. Der vil tillige være lys over bord og montre.

Blandt de indkomne ansøgninger vil blive udvalgt maksimalt 11 deltagere til Brand New Nordic 2017.

Konkurrencen
På messen første dag vil en jury bedømme de udstillede design. Juryen bedømmer hver enkel deltager på baggrund af deres produkters nyhedsværdi, innovation, overraskelse og helhedsindtryk. Endvidere vurderes de kommercielle muligheder for de fremviste designs.

På baggrund af juryens bedømmelser udpeges en vinder af Brand New Nordic 2017.

Præmie
Vinderen af Brand New Nordic 2017 får som præmie en gratis stand på 3 x 3 meter på New Nordic 2018 – samt en gratis helsides annonce i branchens fagmagasin AuClock.

Deltagergebyr
Prisen for deltagelse i Brand New Nordic 2017 er fastsat til kr. 4.500,- plus moms.

Så er du interesseret, og har du styr på dine designs, så send snarest muligt en ansøgning.

Please find invitation letter in English here