print.php?link_id=1102

Fakta

Kontakt:
Guldsmedebranchens sekretariat
Tlf +45 4583 5211
email: info@guldsmed.dk

Job i branchen

Aktuelle jobopslag

Moden og passioneret guld- og sølvsmedelev søger læreplads på Sjælland

Der er alt for mange, som ikke brænder for det, de bruger deres arbejdsliv på. Jeg vil ikke være én af dem. Jeg har gennemført en lang videregående uddannelse som cand.merc.jur., og efter at have arbejdet som konsulent i en del år, har jeg nu i en alder af 30 år valgt at nulstille og tage springet ud i at forfølge min mangeårige drøm og passion om at blive guld- og sølvsmed.

Jeg har altid været kreativ. Jeg maler, tegner, laver smykker, hækler og har også renoveret gamle lamper inkl. tilhørende el-arbejde. Derudover bruger jeg en del af min fritid i en amatørteaterforening, hvor jeg laver kulisser, rekvisitter og kostumer. Jeg elsker at bruge min hjerne både teknisk og kreativt og mine hænder til at skabe. Jeg tror, at det skyldes, at arbejdsprocesserne passer utrolig godt til mine styrker – jeg har flair for håndværk, og så er jeg tålmodig, fokuseret, detaljeorienteret og fantasifuld.

Derfor søger jeg nu en elevplads på Sjælland, så jeg kan dygtiggøre mig inden for håndværket og udleve min passion. Jeg har været på kurser hos FOF og senest hos SMYK 2000, hvor jeg også går på et aftenhold. Her har jeg allerede fået en del processer ind under huden, herunder udsavning, lodning, hamring, valsning og renovering af emner i sølv.

Hvis du gerne vil høre mere om, hvad jeg kan tilbyde som elev og er interesseret i at se mine emner, er du velkommen til at kontakte mig på tlf. 2961 5385 eller mail: ms.stage.ssp@gmail.com

Med venlig hilsen

Sofie Stage Pedersen

Indrykket 9. januar 2018