Branchetræf 2021

Er du guldsmed, urmager, butiksansat, leverandør, medarbejder, elev, lærling eller arbejder du med webshop og markedsføring i smykke- og urbranchen, så er Branchetræf 2021 helt sikkert noget for dig.

Vær med, når vi søndag den 10. oktober samler hele branchen til en dag smækfyldt med viden, inspiration og samvær med kollegaer fra alle dele af branchen.

Hør om sikkerhed, sociale medier, kunderejsen, liveshopping, ur-produktion i Danmark eller diamanter. Se maskiner til galvano og lasersvejsning demonstreret live og få tips og tricks til teknikker.

Drag nytte af andres erfaringer med at tage elever og lærlinge ind i forretningen, og lad dig inspirere af de toptændte udstillerne, der glæder sig til at præsentere nyheder og tale med dig.

Du kan møde:

TORBEN SKOV PEARLS, GEMS COPENHAGEN, HENNING STÆHR, CRYSTAL DESIGN, AQUA DULCE, SCROUPLES, NORDIGEM, BY BIRDIE, NORDAHL ANDERSEN, LUND COPENHAGEN, BLOMDAHL MEDICAL, AMERO, BERING TIME, RABINOVICH, SPECIAL RISK, LYRECO, NO 1 RETAIL og KIBO SIKRING.

Vi tager hul på Branchetræffet allerede lørdag, hvor du kan høre Lars R. Nielsen fortælle om, hvordan man bygger verdens største smykkeproduktion i Thailand.

Lørdag er der også arrangeret en hyggelig, uformel 3-retters middag.

Så kom og vær med, når hele branchen i weekenden den 9. - 10. oktober mødes i Messe C i Fredericia til årets event i smykkebranchen - og tag gerne en kollega under armen.

Læs mere i programmet