Bliv medlem

Danske Guldsmede og Urmagere er en professionel brancheforening for ur- og smykkeforretninger landet over. Vi varetager dine interesser og står klar med ekspertise og vejledning. Vi skaber værdi og tryghed for din virksomhed, så du uden unødige omkostninger kan koncentrere dig om at styrke og udvikle din forretning.

Vores vigtigste opgave er at gøre din hverdag nemmere
Er du i tvivl om dine pligter og rettigheder som arbejdsgiver, så er vi kun et opkald væk.

Vi rådgiver blandt andet om:

 • Ansættelse og afskedigelse af medarbejdere
 • Ansættelseskontrakter
 • Elevforhold
 • Løn
 • Ferie
 • Sygdom, graviditets- og barselsregler
"Vi har brug for at stå sammen og finde nye måder at agere på. Nye kundevaner, nye teknologier og nye konkurrenter præger branchen. Som brancheforening er vi med til at skabe et fælles fundament for alle branchens virksomheder i tæt samarbejde med branchens aktører"

- Trine Thorning, direktør i Danske Guldsmede og Urmagere

Din helt egen personaleafdeling
Ansættelsesforhold, overenskomster og afskedigelser kan give alle arbejdsgivere kvaler. Brug vores jurister med speciale i ansættelsesret, så du med ro i sindet kan træffe de rigtige valg for dig og din forretning.

Har du styr på alle love og regler?
Funktionærloven, forbrugeraftaleloven, forbrugerklageloven, prismarkedsføring, købeloven, markedsføringsloven, ferieloven, persondataforordningen (GDPR), lukkeloven, erhvervsuddannelsesloven, erhvervslejeloven, overenskomster, e-handelsloven, arbejdsmiljø, forsikring.

Vores juridiske team står klar til at løse dine udfordringer, og gennem dit medlemskab sparer du derfor store summer på ekstern juridisk assistance.

Bytteservice og gavekortordning
Som medlem kan du tilmelde dig branchens landsdækkende bytteservice og gavekortordninger. Det giver flere kunder i forretningen. Ring og hør nærmere.

Som medlem får du:

 1. Professionel rådgivning til alle paragrafferne
 2. Fagligt fællesskab med kollegaer fra branchen
 3. Attraktive aftaler

Vi arbejder også for bedre vilkår for hele branchen, holder dig orienteret og kan spare dig for mange penge.

Sådan bliver du medlem
Kontakt os på 4583 5211 for en uforpligtende snak eller aftal et møde. Du kan også skrive til os på info@guldsmed.dk

Bliv medlem af Danske Guldsmede og Urmagere

Danske Guldsmede og Urmagere er brancheforening for ur- og smykkeforretninger landet over. Vi står klar med ekspertise og vejledning. Vores vigtigste opgave er nemlig at gøre din hverdag nemmere og skabe værdi og tryghed for din virksomhed, så du uden unødige omkostninger kan koncentrere dig om at styrke og udvikle din forretning.

Vi tilbyder
 • Professionel
  rådgivning
 • Fagligt fællesskab
  med branchekolleger
 • Bedre vilkår og
  attraktive aftaler
Og meget andet
Læs mere