Varekundskab: AMU-kursus med tilskud

Tre fokuserede dage fra mandag den 11. til onsdag den 13. november 2024 i Skåde ved Århus

Som deltager får du sammen med branchekollegaer en grundig og bred indføring i branchens mange produkter, så du efterfølgende vil kunne rådgive dine kunder med større viden, troværdighed og gennemslagskraft.

Pris for deltagelse
Deltagerbetaling, hvis AMU-berettiget, er 822,00 kroner
Deltagerbetaling, hvis ikke-AMU berettiget, er 2.203,35 kroner

Kost og logi
Kost og logi på Handelsfagskolen (3 dage, 2 nætter), tilskudsberettigede: 900,00 kroner
Kost og logi på Handelsfagskolen (3 dage, 2 nætter), ikke-tilskudsberettigede: 2.275,00 kroner

Det er muligt at tilkøbe enkeltværelse, hvis der er plads, for et tillæg på kroner 375,00 per nat.

Dagsforplejning for kursister, der ikke ønsker at bo på Handelsfagskolen, er 300,00 kroner per dag (uanset om du er tilskudsberettiget eller ej), som lægges oveni deltagerbetalingen.

For en AMU-berettiget deltager koster de tre dages kursus inkl. kost og logi således 1.722,00 kroner.
Prisen for ikke-tilskudsberettigede er 4.478,35 kroner.

Tilmelding VIGTIGT
Du tilmelder dig selv direkte på www.voksenuddannelse.dk ved at taste 28139994.24-40004G2 i søgefeltet i øverste, højre hjørne. Herefter kommer AMU-kursus med titlen ”Produktinformation og vejledning i detailhandlen” med datoen 11. - 13. november 2024 på Aarhus Business College (Handelsfagskolen) op. Klik på tilmelding – husk af have dit NemId ved hånden.

Er du i tvivl, om du har fundet det rette kursus, så sidder Rikke Norup Lerche fra Aarhus Business College (Handelsfagskolen) klar til at hjælpe på telefon 8936 3574 eller rinl@aabc.dk

Kursusmateriale
Der undervises efter bogen Varekundskab. Der er mulighed for at låne et eksemplar af bogen under kurset, men ønsker du dit eget eksemplar, så du fx kan notere direkte i bogen, kan du bestille den på forhånd hos din brancheforening for kun 250,00 kroner ekskl. moms.

Bestil dit eget eksemplar af varekundskabsbogen hos Laila Jürs på laila@guldsmed.dk eller 4283 5211.

Underviser
Underviser på kurset er Gitte Middelbo, der i mere end 10 år har undervist butikselever på Handelsfagskolen og sideløbende arbejder hos Guldsmed Henrik Ørsnes i Aalborg (mere end 10 år). Desuden er Gitte Middelbo Exam. Diamantgraderer fra HRD, Antwerpen.

VEU-godtgørelse
Til dette kursus kan der søges VEU-godtgørelse og tilskud til befordring på virk.dk. Læs mere her

AMU-berettiget eller ej?
Er du ufaglært eller faglært, så der du i målgruppen og dermed berettiget til AMU-tilskud. Du kan sagtens deltage i kurset, selvom du har en videregående uddannelse. Det koster blot lidt ekstra. Læs mere her

NB vi forbeholder os ret til at aflyse kurset ved færre end 12 tilmeldinger.