Sociale medier som markedsføringskanal

AMU-kursus med tilskud:
To koncentrerede dage fra tirsdag den 28. februar til onsdag den 1. marts 2023 på Handelsfagskolen (AABC) i Skåde ved Århus

Med fokus på at tiltrække og fastholde dine kunder får du på dette kursus kendskab til de mest relevante sociale medier. Vi arbejder med kunderejsen, SoMe strategi, målgrupper, kampagner og kanaler som fx Instagram, Facebook, TikTok, Snapchat og LinkedIn.

Du får desuden via EcomTrainer mulighed for at træne dine kompetencer i nogle af de mest relevante værktøjer, som danske virksomheder dagligt bruger til digital handel og markedsføring fx Facebook Ads, Google Ads, Woomio, Trustpilot, Canva mfl.

Pris for deltagelse
Deltagerbetaling, hvis AMU-berettiget, er 536,00 kroner
Deltagerbetaling, hvis ikke-AMU berettiget, er 1.498,30 kroner

Kost og logi
Kost og logi på Handelsfagskolen (2 dage, 1 nat), tilskudsberettigede: 600,00 kroner
Kost og logi på Handelsfagskolen (2 dage, 1 nat), ikke-tilskudsberettigede: 1.287,50,00 kroner

Det er muligt at tilkøbe enkeltværelse, hvis der er plads, for et tillæg på kroner 375,00 per nat.

Dagsforplejning for kursister, der ikke ønsker at bo på Handelsfagskolen, er 295,00 kroner per dag (uanset om du er tilskudsberettiget eller ej), som lægges oveni deltagerbetalingen.

For en AMU-berettiget deltager koster de to dages kursus inkl. kost og logi således 1.136,00 kroner.
Prisen for ikke-tilskudsberettigede er 2.785,80 kroner.

Tilmelding VIGTIGT
Du tilmelder dig selv direkte på www.voksenuddannelse.dk ved at taste 28139994.49786.gul4 i søgefeltet i øverste, højre hjørne. Herefter kommer AMU-kursus med titlen ”Sociale medier som markedsføringskanal” med datoen 28. februar til 1. marts 2023 på Aarhus Business College (Handelsfagskolen) op. Klik på tilmelding – husk af have virksomhedens NemId ved hånden.

Underviser
Casper Aagaard Nielsen er en erfaren underviser med stor viden om digital handel og detail, og har tidligere bl.a. arbejdet som butikschef hos Intersport og mediekonsulent på JP/Politikens Hus. Casper Aagaard Nielsen har udover sin praktiske erfaring flere akademifag i markedsføring, diplom i erhvervspædagogik og fagligt entreprenørskab samt en master i informations- og kommunikationsteknologi.

VEU-godtgørelse
Til dette kursus kan der søges VEU-godtgørelse og tilskud til befordring på virk.dk. Læs mere her

NB vi forbeholder os ret til at aflyse kurset ved færre end 12 tilmeldinger.